Håravfall och hårförlängning

Om du har ett hår som börjar bli tunt du just nu är i en fast där du har håravfall avråder vi dig att sätta i löshår. Det kommer bara göra det värre. Håravfall brukar vara i ett par månader och sedan avstanna. För att ett löshår ska kunna bäras upp utan att skadas är det viktigt att du har starkt hår och så tät hårväxt som möjligt.

Visste du att håravfall kommer cirka 3 månader efter att du haft en jobbig period i livet? Det är därför det är svårt att veta den utlösande faktorn. Det kan vara allt ifrån enormt mycket stress, hård diet, sjukdom med mera.

Kombination av vikt och spänning löshår bidrar till är något du absolut vill undvika när ditt hår är i en skör period där du tappar mer hår en vanligt. Som med det mesta är det viktigt att ha en stabil grund innan du överväger att använda löshår. Vi rekommenderar dig därför att du låter ditt hår få chans att återhämta sig och att du börja använda löshår igen när ditt hår mår bra.

Ett löshår skadar inte håret om ditt egna hår mår bra, har jämn densitet i hårbotten, rätt i satt och rätt hårförlängningsmetod för dig. Mår ditt hår dåligt och du tappar hår har du inte dom rätta förutsättningarna just nu!

Det är tyvärr inte heller ett naturligt resultat om håret på längderna är onaturligt tjock mot ditt överhår, det kan bidra till onödig påfrestning. Om det verkligen är så att du behöver något för att håravfallet är för mycket rekommenderar vi dig att bära en peruk eller tejplöshår. Det du kan göra är att börja med kosttillskott för hårtillväxt för att ditt hår ska återhämta sig. Vi listar bra hårkosttillskott för dig!

 

Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled