Hårförlängning


hårförlängning

En hårförlängning ger en glamorös make over i sann Hollywood anda. Det är enkelt att ökatjockleken på håret och fyllighet. Oavsett om du vill uppnå en långsiktig hårförlängningen eller bara för helgen. Så är listan över dina möjligheterna är oändliga med olika typer av hårförlängningsmetoder som Clip on till mer permanenta hårförlängnings-metoder.

Hårförlängning med remy hår

Är du i valtet att att skaffa en hårförlängning gäller det att försäkra dig om att löshåret du väljer är av remy hår. De är viktigt då alla löshår inte görs av remy hår. Högsta kvalitén på en hårförlängning är av äkta mänskligt remy hår. Ett sådant hår så ligger alla hårstrån från rot till topp, precis som det gör naturligt hår. Håret har kvar sitt naturliga fjällskikt och har en fin naturlig glans. Dessa hårförlängningar är trasselfritt och det kommer löna sig i längden.

Hårförlängningsmetoder

Alla människor är annorlunda och beroende på din nuvarande frisyr och utseende du försöker uppnå beror på vilken metod som är bäst för just dig

Det finns många olika förlängningsmetoder att väja på som: clip on, tejp löshår, nail hair extensions, microringar, flip in löshår, loop hair extensions, stick hair extensions, träns, limmad träns, Hairband och peruker.

 Butiker att köpa din hårförlängning ifrån

 10 % rabatt on du skriver upp dig på nyhetsbrev

KÖP HÅRFÖRLÄNGNING HOS RAPUNZEL (KLICK)

Besök rea  upp till 70 % rabatt (Klick)

KÖP CLIPS

KÖP NAIL HAIR

tejp löshår

KÖP TEJP HÅR

Nail nail har extensions, Clip on, tejp hår

 

FAQ hårförlängning 

Kan man människor se om jag har hårförlängning?

Om du har lagt ner tid på att välja rätt nyans på löshåret som matchar din egna hår kommer din hårförlängning se helt naturlig. Ingen kommer någonsin veta förutom du att du har löshår. Dock om du låter någon dra sina händer igenom ditt hår kommer den känna hårförlängningen. Om du går från ena dagen från kort hår till långt hår kommer det synas att något har skett för dom som träffar dig ofta.

Hur lång tid tar det att sätta i en hårförlängning?

Det är svårt att säga hur lång tid det tar att sätta i en hårförlängning för det beror lite på vilken typ av hårförlängningsmetod du har valt, samt hur stor mängd löshår som ska i. Men i regel tar en hårförtjockning 1-3 timmar och en full hårförlängning ca 2-5 timmar.

Sliter hårförlängning på det egna håret?

Om det görs på rätt sätt och du sköter det enligt instruktioner så finns det ingen anledning till varför det skulle skada ditt hår. Tusentals kvinnor har använt sig av hårförlängningar för att spara ut sitt egna hår till önskad längd utan att haft negativa effekter. Men man kan dock inte säga att allas hår lämpar sig för en hårförlängning.När man har en permanent hårförlängning i, så tappar ens egna hår ca 70-100 hårstrån om dagen. När du väl plockar ur löshåret kan det upplevas att du tappar massor av hår. Då är det viktigt att tänka på att det är håret du tappat under tiden du hade håret i som nu nu faller av. Kontrasten du upplever efter du tar ut löshåret, från tjockt fylligt hår mot ens egna hår kan göra att det framstår som jätte tunt. Fast det inte så är fallet. Fota gärna ditt egna hår innan du gör en förlängning så du kan se tillbaka på hur ditt riktiga hår såg ut. Det bör ha blivit lite längre.

Hur länge håller en hårförlängning?

Både äkta löshår och syntetiska löshår är menade att hålla i 3 månader, det är då man bör sätta ta ur och sätta om sin hårförlängning. Tejp hårförlängning har lite kortare hållbarhet och brukar snitt ligga på 6-8 veckor men kan lätt återanvändas genom att man byter tejp.Behöver jag vila håret mellan en hårförlängning?Det finns inget som säger att det finns ett behov på att vila håret i mellan en hårförlängning. Har insättningen skett på rätt sätt och tas bort på skonsamt sätt så ska ditt hår inte ta skada. Dom flesta människor föredrar att ta ur och sätta i nytt löshår på samma dag. Trots det och deras hår fortsätter att se lika bra ut. Det är dock väldigt viktigt att toppa håret emellan byten.

Hur långt hår behöver man ha för att göra en hårförlängning?

För att en hårförlängning ska få fäste bör man ha minst 3-5 cm i nacken och ett överhåret bör helst vara minst 12 centimeter för att kunna dölja löshåret.Kan man göra färga håret med en hårförlängning i?Yes, detta är ett mycket effektivt sätt att snabbt få slingad effekt i ditt hår. Det är skonsamt då inga kemikalier används på ditt egna hår. Löshår är bra om du vill testa på en djärv färg som tex rosa hår eller någon annan färg.

Kan jag tvätta håret upp och ner med hårförlängning?

Nej, har man hårförlängning ska man undvika att tvätta håret upp och ner, det är påfrestande för ditt egna hår, så se till att alltid tvätta, borsta eller styla ditt hår i den riktning håret växer.

Kan jag borsta mitt hår när jag har hårförlängning i ?

Ja det kan du självklart göra, det är ett måste för att undvika trassel mellan ditt egna hår och löshåret. Borsta håret mints en gång om dagen. Borsta från hårbotten över fästerna med en skonsam hårborste.

Kan man färga håret när man har hårförlängning i ?

Du kan färga din utväxt men undvik dock att färga på fästerna, då dom kan ta skada.Kan man ha hårförlängning i slitet hår?Om ditt hår är skadat från från färg kan du absolut sätt in en förlängning. Det kan till och med vara ett bra för att skydda håret medan det växer ut. Var försiktig och använd bra vårdade hårvårdsprodukter medan.

Hur ofta ska man tvätta en hårförlängning?

Om du vill att ditt hårförlängning ska hålla länge rekommenderas det att inte tvätta håret varje dag. Ungefär var 2-3:e dag lagom. Tvätta inte ditt löshår i för varmt vatten, det kan ibland luckra upp fästpunkterna. Köp med hårvård anpassad löshår samtidigt när du köper din hårförlängning.

Varför kliar vissa hårförlängningar?

Det kan bero på att du är känslig i hårbotten, löshåret du satt i kanske är för tungt för ditt egna hår som är tunt, hårförlägningen kan var fel i satt och drar i hårbotten på dig. Du kan ha satt i microring hårförlängning och du tål inte metallen i fästerna.

Finns det någon smärta eller obehag med förlängning?

Ibland kan den första natten vara kännas lite annorlunda, det kan liknas med om du haft håret i en stram hästsvans hela dagen. Efter den första natten kommer du inte märka att det är ens där. För den som har en känslig hårbotten kan det ta upp till ca 3-4 dagar för att helt anpassa sig till det nya håret.

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled