Netti Starby hårtips du inte vill missa

Netti Starby bloggar om sin vardag, sina outfits, mode, inredning och skönhet.

Hon har två barn och i hennes blogg får vi följa hennes vardag på Starsby.se och eftersom vi på Hairextensionsguiden älskar löshår fastnade vi lite extra för det inspirerande blogginlägget där Netti med hjälp av sin dotter klipper ihop sitt clip-on löshår.

starbys

starbys.se

Det är nämligen så att när man beställer hem ett clip-on-sett så kommer löshåret i färdiga delar och ibland kan håret upplevas väldigt rakt och inte riktigt passa ihop med ens egna hår. Är man inte van kan det vara svårt att klippa håret på sig själv, då man inte ser baktill. Ett smart tips är då att be någon man känner ta på sig håret och klippa ihop och få det precis så som man vill ha det.

När man klipper ihop löshår är det viktigt att man arbetar långsamt och lyfter ut löshåret åt sidan så att man inte klipper av ens egna hår. Detta gör man för att övergången inte ska bli så tydlig. Det är även fint att klippa upp lite runt ansiktet för att det ska forma sig fint. Netti använder sig av clips lite då och då för att fylla ut sitt egna hår, det är en enkel och smidigt metod för få tjockare hår för stunden.

Visst var det ett bra tips?

För djupare information hur du klipper in löshår se vårt: Steg-för-steg hur du klipper in löshår inlägg om det. Vi listar även tillbehören du behöver där.

JAGUAR Pre Style Ergo effilérsax
Deal

JAGUAR Pre Style Ergo effilérsax

Stolek 5 ML, Mikrotandatblad vilket underlätta vid klippning. 28 st effileringständer

no comments 2 veckor ago
0

498.00kr

Klippsax JAGUAR Pre Style Ergo
Deal

Klippsax JAGUAR Pre Style Ergo

Klippsax 5"Rak klippsax som kan användas både av höger och vänsterhänta. Välj mellan storlek, 5ML, 5,5 ML, 6ML  

no comments 2 veckor ago
0

420.00kr

Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled