Hår med Anna Matkovich en bloggare från Malmö

Anna Matkovich bloggare i Malmö som vi på Hairextensionsguiden verkligen tycker inspirerar sina läsare med sina läsvärda tips och fingertoppskänsla i hur hon klär sig, håret och att naglarna alltid är på topp som tillsammans bildar ett fint helhetsintryck.

Visste du att varje gång du möter en ny människa så gör vi en snabb bedömning hur personen ser ut och det är något som inte går att undvika. Vårt hår är stor  del av vårt utseende och egentligen mest synligt och därför värt att lägga lite tid på.

Att ha en perfekt hår, i nyans och i frisyr är viktigt för Anna. Hon har med hjälp av sin frisör Samantha funnit en frisör som samma tänk och skapat den den perfekta blonda nyansen. Anna brukar variera sina blonda nyanser på håret, ibland vill hon vara kall, ibland varm. Just nu är det väldigt trendigt att ha kortare mer naturliga frisyrer och gärna sådär härligt tjocka toppar.

Anna Matkovich, med den perfekta blonda nyansen på håret

 

Ovan trendiga frisyr är en aningen framåt klippt page med askig blond nyans med inåt fönade toppar. Vill du också ha en liknande frisyr och inte har fullt lika fylliga toppar kan du enkelt fylla ut ditt hår med tejplöshår som du sedan kan ta med till din frisör och sätt in och eventuellt nyansera till rätt färg. “Försök att undvika att experimentera hemma, bättre att lägga dom pengarna på någon som kan. Finns ju en anledning varför det finns frisörutbildning, annars hade vi alla kunnat bli frisörer” – Anna.

Vill du uppnå mer asktigt hår som är mindre gult lär gärna om vilka silver schampon vi tycker är bäst!

Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled