Clip on


clip on

Clip on löshår är en av dom mest vanligaste hårförlängningsmetoden på marknaden, då här används varken värme eller lim när man fästa löshåret. Clip on har fått sitt namn från att det är att bara klicka på och klicka ur. Du kan få långt och tjock frisyr på endast några få minuter. I denna post kommer vi berätta allmänt om clip on löshår och vart du kan köpa det bästa clip on online.

Clips on av äkta hår

Clip on av äkta hår är alltid att föredrar och gärna av remy kvalitet för slippa att håret tovar sig. Det finns en uppsjö med olika löshår leverantörer som säljer clip on och vissa är väldigt billiga för dom är av dålig kvalitet och många gånger utblandade med plast. De flesta clips on löshår brukar vara tillverkade av antingen asiatiskt löshår, indiskt löshår eller europeiskt hår.

Clip on passar dig som vill ha en enkel och tillfällig lösning till vardags eller fest. Ett Clip on löshår sett (en förpackning) brukar oftast innehålla ca 10 olika bitar på runt 100 gram som du kan fördela jämt över ditt huvud. Många som använder löshår för första gången brukar välja clip on eller till speciella tillfälle. Clip on fäst med små fästen av metall som har ett tunt hölje av skyddande plast över.

KÖP CLIP ON ONLINE  (KLICK)


clip inclip in

 Clips on hårförlängning

Är en metod som består av färdiga löshårsbitar likt en hårgardin av hår med fastsydda clips på. Detta köps färdigt i ett sett på ofta ca 100-125 gram löshår och finns i många färger och längder. Metoden är skonsam mot håret då det fäst och tas ur enkelt.

Fördelar med clip on

 • Clip on har ofta en lång hållbarhet eftersom det kan tas ur när man tränar och sover.
 • Minimal skötsel
 • Skonsam metod
 • Snabbt och enkelt för att tillfälligt få längre hår.
 • Perfekt tillfälliga för att få fylligare längre frisyr.

Så fäster du clip on

 • Clip on är uppdelat flera delar går relativt snabbt att fästa.
 • Arbeta i sektioner, olika lager genom håret. Använd dig gärna av en kam och klämmor.
 • Ett tips är att tupera håret där du ska fästa löshåret för att ge extra fäste.
 • Känner du att löshåret inte får helt fäste kan du också spraya med lite hårspray för att få mer mattare yta.
 • Börja med mindre bit i nacken och jobba sig uppåt.
 • Hårdelarna kommer i olika storlekar och du kan börja fästa den som du känna bäst.
  Vissa clip on har mindre bitar och brukar oftast fästas på sidorna.
 • Var noga med att spara tillräckligt med eget hår för att täcka håret så att löshåret inte syns.

 

fästa clip on löshår

 

 

Tvätta Clips on

Att tvätta löshår med clips går bra. Ett clip on löshår behöver inte tvättas lika ofta som ditt egna hår, då det blir inte lika smutsigt som ditt egna hår. Då clips är inget man har i håret dygnet runt och blir därför inte lika smutsigt. Här köper du hårvård för löshår

Många gånger kan det räcka med att man borstar igenom det och vädrar det lite. Men såklart behöver det tvättas ibland, tex om man stylat det med hårspray och liknande. Försök hålla dig till max 1-2 gånger i veckan!

 

Clip on löshår bra eller dåligt?

Som med alla hårförlängningar kan allt slita på det egna håret om det inte görs rätt. Det finns några saker att tänka på när det gäller clip on och det är att detta är ingen hårförlängningsmetod som du har dygnet runt. Du ska därmed inte sova med detta för då kan det slita. 

 • Clips är tänk att sättas fast på benade rader och slarvar du med ett kan det hänga ojämt och belasta fel.
 • Du kan inte bada med clip on.
 • Det är inte heller bra att sy på flera lager av löshår på en remsa, det kan bli för tungt för ditt hår och dra ur hårrötter.
 • Har du väldigt tunt fint hår, gles hårbotten kan det vara så att du inte är en lämplig kandidat för denna metod.


Sy egna clips on med en hårträns

Har du köpt en träns kan du sy klippa tränsen efter egen smak och därefter sy fast små clips. Det är viktigt att ha tålamod och använda sig av stark tråd. Det bör inte heller var för långt avstånd mellan clipsen för att det ska sitta slätt runt huvudet. Sy antingen ett lager träns eller två, mer än så kan bli för tungt för ditt hår. Ha istället fler rader än få tunga.

 

Här kan du köpa Clip on och jämföra priser