Flip in löshår

Innehåller annonslänkar för rapunzel of sweden
flip in
Flip in löshår/Hairband är
 lätt att bära utan att skada ditt naturliga hår. Den största fördelen med Flip in löshår/hairband jämfört mot en traditionella hårförlängning är att du behöver inte spendera timmar när din nya hår ska monteras. För en Flip in förlängning tar mindre än en minut sätta fat och bokstavligen en sekund för att ta bort! Häng på ditt sval med en tunn fisketråd.

Flip in metoden är snabb, smidig och kräver inga förkunskaper.

Metoden har blivit mycket populär den senaste tiden, troligtvis för att den är så enkel!

Den brukar även gå under namnet: On e string, då den hänger på en tunn fisketråd!

 Flip in hair extensions/Hairband

Som vi berättade ovan så sitter bygger flip in  metoden på att det är en träns med löshår som har en tunn transparent tråd/lina som håller samman ändarna. Likt en ring. När du sedan ska använda håret lägger du tråden på ditt huvud och lyfter över överhåret som du lagt undan. Tråden täcks av ditt egna hår och vi skulle säga att den näst intill är osynlig.

Flip in skadar inte håret på något sätt, eftersom det inte fäster i håret, löshåret fäst på huvudet av en tunn tråd som döljs av håret. Detta är samma metod som Halo metoden bara en annat namn. Flip in är en patenterat varumärke, men det är samtidigt som ett ”metod på en teknik” därför vi väljer kalla det Flip in metoden.

Hairband

  • Levereras komplett med färdigmonterad lina.
  • Äkta löshår som du kan styla precis som du önskar.
  • Extra fylligt hår för maximal volym. 

  

Fördelar med Flip in/Hairband

  • Superlätt att sätta i
  • Sliter inget
  • Enkel att ta ur till natten/när man tränar/duschar
  • Skonsam då det inte blir någon belastning på ditt hår
  • Tas ur på bara en sekund

 

Nackdelar med Flip in

  • Du bör ha lite egen längd för att håret ska bli trovärdigt

 

Sätta fast in Flip in 

Gör så här: Börja med att justera linan så det passar din huvudstorlek. Spänn fast linan med en tång så den sitter hårt fast. Sekttionera upp ditt överhår och häng sedan på din Flip in precis som om du skulle ta på dig ett hårband. Släpp därefter ner ditt överhår. Styla sedan håret efter eget önskemål.

 flip in hairextensions

 

Skötsel flip in

Köper du ett flip som är gjord av 100% äkta hår kan den behandlas som ditt egna hår. Den klarar av hårföna, locktänger och plattång.

När du ska tvätta din flip in löshår börja med att reda ut ev tovor. Använd dig av varmt vatten och dra försiktigt lite schampo genom håret. Låt helst håret självtorka på en handduk, efter när den värsta vätskan är utdragen kan du alltid föna håret. Glöm inte behandla håret som ditt egna, med inpackning, värmeskydd och hårolja mm. Se våra löshårschampo.


flip in metoden

Här kan du köpa ett Hairband (KLICK)

 

How To Use Flip In Hair Extensions

This guide shows you How To Utilize Flip In Hair Extensions. Watch this and other related films here ...

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled