Hairtalk vs tejp – vad är egentligen skillnaden förutom priset?

Har du också funderat på vad egentligen som är skillnaden mellan Hairtalk vs tejp? Du är inte ensam, förutom att priset är betydligt högre så är det några saker som skiljer sig dom åt. Enligt varumärket själva. Vi på Hairextensionsguiden har givetvis testat Hairtalk och för få veta om Hairtalk är bättre än vanligt tejplöshår.

Visst det skiljer sig lite åt,  men det unika skulle vi säga är den naturliga strukturen på håret som är inte lika preparerat som så många andra löshårsmärken kan vara. Sedan är fästerna är lite mindre men det kan man klippa ner på vanlig tejplöshår med. Vill du uppnå liknande kvalité välj då alltid premium löshår.

Hairtalk vs vanlig tejp

  • Endast auktoriserade frisörer får gå en Hairtalks utbildning
  • Grundades i Tyskland 2005
  • Finns nu i över 50 länder
  • Består av skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen

Patenterade fästen

Kikar man närmre på dom så är det att dom är betydligt tunnare en vanlig tejlöshår fästen. Det du kan göra är att du faktiskt kan trimma ner fästena med en sax om du vill få mindre fästen. Det är tyngden som du fäster i håret som är avgörande på hur skonsamt det är. Mindre fästen kan hålla lite kortare om du har otur men det är skillnad på olika tejp.

Mer om Hairtalk

  • Du kan  ”färga” håret med hjälp av löshåret.
  • Hjälper dig att få en bättre och långvarig styling.
  • Du kan enkelt spara ut ditt hår när du har det i!

Hårkvalitén: Det är jämförbart med en opreparerat Indiskt löshår, det är tunna fina hårtån som passar bra ihop med Skandinaviskt hår.

Priset: är väldigt dyrt, för en 30 cm hårförlängning får du betala runt 5000 kr och vill du har 50 cm så ligger priset på ca 10 000 kronor. En Hairtalk hårförlängning kan du endast göra på salong.

Vi skulle säga att det är minst 50% dyrare än många andra hår. Det går att återanvända håret ett par gånger om man tar hand om det, kvalitén är inte så wow som det sägs så du bör satsa på dyr bra hårvård för ej få ett trassligt hår. Fästerna är även ganska så porösa så det är bra någon annan tar ur håret på dig om du vill kunna behålla dom hela länge.

Nej spara dina pengar och köp något av nedan tejplöshår!

POZE HAIR tejp Premium 50cm/52 gram
Deal

POZE HAIR tejp Premium 50cm/52 gram

Sparsamt behandlat premium remy hår för hög kvalité, 20 delar som är 4 cm breda.

no comments 1 år ago
1

1,499.00kr

POZE HAIR tejp standrad 50cm/52 gram
Deal

POZE HAIR tejp standrad 50cm/52 gram

Sparsamt behandlat remy hår, 20 delar som är 4 cm breda.

no comments 1 år ago
0

999.00kr

Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled