Köpa löshår

löshår

Löshår

Här presenteras butiker som säljer löshår, allt för att du ska slippa leta runt som en tok och vara garanterad att företaget du väljer är seriöst.  Ett löshår av riktigt människohår ger det mest naturliga utseendet och känslan på din förlängning. Köper du äkta hår får du ett löshår som är mångsidigt och passar din personliga stil ser som naturligt ut. Ett äkta löshår kostar lite mer i inköp, men tar du hand om det är det hållbart och kan hålla upp till ett år!

Butiker att köpa ditt löshår

 

 Butik  Kampanj  Leveranstid  Beställ här  Jämförelse
1-3 dar Köp härFrifrakt över 1000kr  1-3 dagar  Beställ här Billigaste alternativet, fri frakt över 1000kr
 

Köp löshår och jämför priser nedan

Klicka på bild för valfri metod eller länken under

Nail hair/keratin, Clip on, tejp hår

 

Fördelarna med att köpa löshår online:

 • Snabb leverans på löshår
 • Brett sortiment
 • Du kan handla i lugn och ro
 • Lägre priser

Vilken löshårs metod ska man välja?

välja löshårsmetod

Det finns många olika löshår-metoder och det du väljer beror på personliga preferenser, din hårtyp och hur mycket du vill spendera.

Först och främst vad är ändamålet? Vill du ha din löshår just för kvällen, en kortare tid? Vill du ha lim, Tejp löshår, eller föredrar du kanske Nail hair extensions eller Microringar?
Beroende på hur ditt naturliga hår ser ut så rekommenderas olika metoder och hårkvaliteter. Har du tunt hår, fina hårstrån, grövre hårstrån eller tjockt hår? Listan kan göras lång. Det viktigaste är inte svara på alla frågorna utan att det viktigaste är att du känner dig bekväm med ditt val av metod. Läsa våra guider om dom olika metoderna för att hitta en bra metod just för dig!

Clip – in löshår fungerar på alla typer av hår, weave är oftast bäst för lockigt hår . Nail hair extensions kostar mest och tar längst tid att sätta in, men den resultatet varar  i upp till fyra månader 

Remy löshår

Remy hår ger den bästa kvaliteten av hårförlängningar. Alla hårstrån följer samma riktning (från rot till topp) och gör håret mycket lättskött. På så sätt behåller håret sin naturliga styrka. När alla strån är rättvända så blir det mindre friktion i håret när man borstar det. Det har med att fjällskiktet ligger åt rätt håll ger minskad friktion som gör håret trassligt.

Med mindre trassel så slits inte håret lika fort och även ditt egna hår mår bättre av att ha ett löshår i bra kvalité. Ofta är Remy mycket dyrare eftersom det kräver mer arbete och en speciell teknik vid rakning, uppsamling och behandling.Remhår är det enda löshåret som känns lika lent och fint att kamma igenom, som ett naturligt hår.

Fördelarna med remy hår:

 • Längre hållbarhet
 • Det är trasslar inte
 • Man kan man färga håret
 • Det går bra att styla
 • Det är ett starkt hår och ser fint ut
 • Det är lent och glansigt

 

Det finns olika typer av  ursprung remy hår

Det finns Asiatiskt löshår som är remy  och Indiskt löshår som är remy  med många flera.  Remy är en förklaring på hårkvalité! För att ett hår ska vara remy behöver det klippas av och samlas i en knut, på så vis bevaras alla hårstrån åt rätt håll. Det Lyxaste remy: Är när en hel uppsättning av löshår som kommer från en och samma person. Det är något som nästan är omöjligt att få tag på och är väldigt dyrt. Du vill helst inte ha något annat hår är 100% remy kvalité på ditt löshår om du planerar att ha ditt löshår permanent i satt.

Viktigt info:
Ordet Remy är ett ord som blivit ett väldigt vanligt uttryck som många säljare missbrukar för att underlätta försäljning. Det medför att det tyvärr är väldigt svårt att veta om håret verkligen är Remy eller No remy förens du provat det.
Är priset rimligt och håret håller bra kvalité är det troligt att det är remy hår, för ett sådant hår kostar lite mer än No-remy hår.

 

Dom olika löshår kvalitéerna

asiatiskt löshår

Asiatiskt löshår

Asiatiskt löshår har ofta sitt ursprung från Kina eller något asiatiskt land ofta även Mongoliet.

Strukturen:

Ett asiatiskt hår har ett runt tvärsnitt till skillnad mot vårt (nordiska hår) som är ovalt. Därmed är dessa hår mycket tjockare och starkare i strukturen vilket gör att håret är tyngre. Detta hår böjs och lockas inte exakt likadant som det västerländska håret och det krävs ofta högre temperaturer. Har du tunna fina hårstrån kan det bli en viss uppdelning mellan ditt egna hår och löshåret. Vid tvätt blir håret nästan spikrakt då asiater nästan jämt har rakt hår. Jämfört med Indiskt hår är lite mer självfall.

Många gånger så görs asiatiskt löshår tunnare i hårstrukturen med syrabad med kemikalier. Det görs för att det ska passa den européers hårstruktur. Detta kan leda att håret kan förlora kvalitén eftersom keratin förstörs i processen. Livslängden kan i vissa fall bli lite kortare.

Asiatiskt löshårs Kvalité:

Kan variera mycket i kvalité det kan vara allt från väldigt dålig kvalité till superbra kvalité. Det avgörande på vad man får beror på fabrikernas inköpskanaler av råmaterial, samt vilken behandlingsprocess som tillämpas vid färgning av håret.Men ett bra kinesiskt obehandlat löshår består av 100% Remy hår där alla strån är åt samma håll . Ett hår som har behandlats skonsamt och har hög kvalité. Har du naturligt grövre hår så brukar detta hår funka utmärkt.
Vilket löshår man ska välja beror på hur länge du vill använda ditt hår, samt vilken budget du har för inköp. Men även vilken struktur ditt egna hår har. Ska du använda löshår som clip-on bara vid fest brukar Asiatiskt löshår vara ett bra val.

Planerar du att ha en engångs hårförlängning och använda ditt hår max 3 månader för att sedan kasta, är detta hår ofta ett bra val då det är slitstarkt till bra pris.

asiatiskt löshår

Pris: Asiatiskt löshår är ofta det billigaste alternativet på löshår och det mest vanligaste håret. Speciellt om man köper Clip-on hår, hårträns och nail hair extensions.

 

Det är verkligen skillnad på Asiatiskt bra löshår och dåligt Asiatiskt löshår. Det lönar sig alltid att välja ett hår som är så likt din egna hårkvalité för att få det mest naturliga resultatet samt välja Remy hår!

 

Indiskt löshår 

Indiskt löshår som remy hår är glansigt och tovfritt med hög kvalite. Detta hår är väldigt populärt att använda till löshår.

Indiskt löshår ursprung:

I Indien är det en tradition att donera sitt hår till tempel vid giftermål, som en önskan om något eller sorg. Genom att donera håret visar man sin tacksamhet.
Håret binds sedan ihop till en knut så att alla hårstrån därmed ligger mot samma håll och ge remy hår. Tempelpersonalen säljer sedan håret och investerar pengarna för folkets bästa.

Strukturen:

Indiskt hårstruktur är mest likt det europeiska håret och på grund av dess mjukhet och tunnhet. Tillsammans med dess höga kvalitet är det väldigt populärt hår. Indiskt hår har den ovala formen precis som europeiskt hår. Håren är nästan helt ofärgade ”Virgin hair” (jungfru hår) dvs obehandlat. Håren är till skillnad mot Asiatiskt hår ett hår med självfall, det är mjukt och går lätt att platta och styla efter behov.

Indiskt hår har en väldigt stark struktur utan att vara för tjockt. Håret är uppbyggt på så sätt att det tillåter att behandlas utan att strukturen på håret förstörsAllt indiskt hår är inte bra, det finns hår som samlats upp från borstar och golv. Här ligger hårets fjällsikt i olika riktningar. Sådant hår hakar fast i varandra och gör att det trasslar sig och blir risigt mycket snabbt. Dessa hår genomgår en mycket stark kemisk process, som innebär att hårets fjällskikt fräts bort för bli lent. Håret som är kvar blir därför mycket skört. För att få håret glansigt igen doppas det i fabrikssilikon, som efter några tvättar nöts bort. Kvarstår återigen ett glanslöst, skört och trassligt hår.

Vem passar indiskt löshår för:

Indiskt hår anses vara det löshår som passar är bäst lämpad åt flest människor, håret är starkt utan att vara för tjockt, lätt stylat och ger fin volym. Genetiskt sett är indiskt hår väldigt likt det västerländska hårets struktur, men passar utmärkt ihop även med andra hårtyper. Vid tvätt har det lätt självfall.

Pris:Ett indiskt hår är ett bra alternativt till dig som vill ha mycket hår för pengarna. Ett bra alternativt till hårförlängning då kvinnorna valt att frivilligt att donera håret och pengarna för håret gör nytta plus, att håret ofta har väldig fin kvalité .

Ett indiskt Virgin Remy tempel hår är den hårtyp som alla stora och seriösa tillverkare av löshår använder sig av. Priserna ligger därmed högre än många andra hår på marknaden.

Historia/Kuriosa ”indiskt tempelhår”

Enligt indiskt historia så började denna tradition för flera århundraden sedan. För att föra tur och framgång till familjen så offrade indiska kvinnor sitt hår till gudarna. Unga kvinnor men även pojkar går även till lokala tempel och offrar sitt hår, för att sedan få lite pengar för det. Templets syfte med försäljningen av hår är då att kunna försörja föräldralösa barn med mat, utbildning och annat. Unga kvinnor i Indien har som tradition att offra håret den dagen de gifter sig.
Med tempelhår menas att håret är i hög kvalité och att det har klippts av och sålts för en ”god gärning” och inte klippts av på tvång. Det tycker vi på Hairextensionsguiden är jättebra 🙂

 

singledrawn vs doubledrawnSingle drawn vs Double drawn löshår

Är en term som används flitigt inom hårsindustrin &  är du ny på hårförlängningar kan det vara lite svårt veta vad det betyder och därmed svårt veta vilken typ av hårkvalité  som är bäst för dig att investera i. Vi på Hairextensionsguiden hjälper dig att förstå skillnaderna. Vi går in på detalj på vad som skiljer Single drawn & Double drawn åt. Allt för att du ska vara 100% säker på vad du letar efter löshår när du ska köpa löshår online.

Single Drawn Löshår

Är en standard tjocklek när du köper löshår och är ett mycket populärt val. Det är ett löshår med varierande längd av cirka 50% full längd hår och 50% varierat. Exempel: Väljer du en 20 inch (50 cm) hår, så kommer det mäta ca 50 cm av ca 50% av hårstråna och resterande av håret kommer vara mellan 40-45 cm i längd.Det innebär att håret kommer vara tjockt vid höst upp i tränsen och avta något mot slutet, precis som vårt egna hår är om vi inte klippt av det rakt av där det är som tjockast.

Tillverkningen: Single drawn vs Double drawn löshår

Single drawn håret dras igenom maskin en gång för att få fram rätt tjocklek och dom flesta hårförlängningar säljs är av denna kvalité pga grund av tillverkningskostnaden. Dubbel drawn hår genomgår ytterligare en process under tillverkningen . Dom kortare hårstrån avlägsnas för hand och inte av en maskin.

Fördelar med single drawn hår

 • Single Drawn ofta ett populärt val på grund av dess naturliga slut. Precis som ett naturlig hår som växter från hårbotten, är det tjockast närmst botten och har tunnare toppar.
 • För kunder som söker en naturlig finish där massor av volym inte är allra viktigaste är denna kvalité ett utmärkt val.
 • Single drawn hår är oftast betydligt billigare än Double drawn löshår.
 • Du kan du alltid trimma topparna ett par centimeter så förtjockas löshåret och ger samma helhetsintryck.

Double Drawn Löshår

När en löshår är av denna kvalité innebär det i huvudsak att en bunt med  hår som har är lika tjockt från rot till topp och upplevs väldigt fylligt. En träns/slinga som är Double drawn består av ca 90% eller mer av exakt samma längd/fyllnad på håret.Även om du kanske kan komma undan med att köpa färre dubbla dragna slingor/gram i jämförelse mot Single drawn så är priset så pass mycket högt att många inte tycker det är värt lägga dom pengarna. Det är även svårare att få tag på Double drawn.

Fördelar med Double Drawn Löshår

 • Dubbel drawn hår är ett utmärkt val om håret ska ha jämn och fyllig volym. Här får du otroligt tjocka toppar som ser väldigt nyklippt ut.
 • Dessa slingor är betydligt fylligare och klarar dig därför på färre sliongor för att få en full hårförlängning.
 • Mycket volym, dyrt och lyxigt.

 

Vanliga frågor om löshår

Kan jag sätta i mitt löshår själv?

Dom flesta löshårsmetoderna går att göra på sig själv, men beroende på vilken metod du väljer att använda så varierar också svårighetsgraden.Inget hår är dock för avancerat för att inte kunna sättas in hemma. Men ibland kan det vara bra att ha ett par hjälpande händer. Tex när du ska sätta in slingor på dig själv, speciellt vid fästen bak i nacken. Det enklaste metoden att göra själv är Clip-on och den går även väldigt fort.

Hur långt hår behöver jag ha? 

Du bör minst tio centimeter naturligt hår.

Kan man bada med löshår?

Att bada i havs- och klorvatten kan var väldigt uttorkande på löshår och göra det torrt och trassligt. Vi rekommenderar därför att du tar ut ditt löshår om du har möjlighet (clips-on). Har du en permanent hårförlängning så rekommenderar vi att du har håret i en fläta och undviker att blöta håret så gott det går. Om du simmar regelbundet så skydda då håret med en badmössa. Det är väldigt viktigt att återfukta håret efter att du badat. Ett tips är att använda Leave-in produkter och UV-skydd för håret när du är i solen!

Vad händer om jag inte tar ur löshåret?

Varje dag så tappar vi människor ett visst antal hårstrån och det gör att med tiden du har ditt löshår i så minskar mängden av eget hår som bär upp hårslingan. Det är anledningen till att man efter ett tag bör ta ur löshåret och sätta om slingorna. När håret växter följer fästerna med nedåt och blir därmed lättare synliga. För bibehålla en fräsch och naturlig look bör man regelbundet sätta om löshåret. Detta är även mer bekvämt för dig! När du väl sätter om ditt hår så ska du passa på och reda ut eventuella tovor och om du har tid gärna ta några dagars paus och klippa  igenom håret så det är fräscht på och gör några inpackningar.

Kliar löshåret?

Ett löshår ska inte orsaka dig klia eller obehag men vid början när ditt hår är nyinsatt kan du uppleva att det känns lite. Det beror på att ditt hår inte hunnit att anpassa sig till att ha löshår ännu. Löshåret utgör en tyngd på dina strån, men även clips och fästen kan också ”dra” lite i håret så att det i början kliar men det är något som går över efter dom första dagarna. Skulle du känna ständigt obehag från löshåret ska du genast plocka ut din hårförlängning!

Vilka är skillnaderna mellan äkta hår och syntetiskt hår?

Äkta hår ser mer naturligt och beter sig mer som ditt eget hår . Syntetiska hårförlängningar kan se ut som plast och har en onaturlig glans. Med ett syntetiskt hår kan du oftast inte använda värmeverktyg på för då smälter håret. Men det finns syntetiskt hår som tål viss värme. Priset för plasthår är väldigt billigt.

Hur blir mitt eget hår efter löshåret?

Denna fråga är ganska så svår att svara på då alla hår är olika, alla hår fungerar olika. Vissa hår klarar av slitaget av löshåret utan problem, medan ett annat hår kanske lättare påverkas. På grund av detta är det viktigt att välja rätt metod av löshår beroende på hur din vardag ser ut. Ett tjockt och friskt hår klarar för det mesta av löshår väldigt bra utan minsta slitage och blir längre. I menyn hittar fakta om olika hårförlängnings metoderna och där kan du noga läsa på om det passar ditt hår.

Det viktigaste när du gör din hårförlängning är att insättningen görs noggrant och inte stressas fram. Det detta minimerar eventuellt slitage. En bra insatt hårförlängning kan göra att håret blir starkare.

Kan man ha löshår i lockigt/vågigt hår?

Ja, det går alldeles utmärkt. På vår kategori vågigt/lockigt löshår hittar du många olika alternativ, där  kan du även hitta vågade löshår som passar utmärkt för dig med självfall.

Hur lång tid tar det att sätta i löshår?

Det kan ta allt från några minuter till flera timmar. Det är helt beroende vilken metod du har valt. Använder du clip on-löshår så kan du på ren rutin sätta i löshåret på 5 minuter för att sedan plocka ur det på knappt 20 sekunder. Om du ska sätta i en permanent hårförlängning tar det såklart längre tid, allt från 1-4 timmar. Men kom ihåg att noggrannhet tar tid men det lönar sig i längden.

Hur äkta ser syntetiskt löshår ut?

Svar: Köper man ett syntetiskt hår som tål värme kan det se väldigt naturligt ut. Ett syntetiskt hår går dock aldrig att färga.
Hållbarheten är inte lika lång som med äkta hår. Planerar du att ha ditt löshår ett enstaka tillfälle, fest eller bröllop priset betydligt lägre med sådant hår.

 

Löshår för tunnhåriga

Svar: Tejp löshår är väldigt bra om man har tunt hår, det ger väldigt slätt resultat. Ett tejphår byter man oftare än tex nailhair och därmed blir det mindre belastning. Har man väldigt tunt hår och vill ha nail hair extensions så kan man dela på fästerna och köra halva fästen för ge mindre belastning! Har man tunt hår är det viktigt att aldrig ha i sitt löshår för länge.

Kan man toppa löshår/keratin extensions?

Svar: Det kan man absolut göra, det är normalt att löshår blir slitet med tiden som med sitt egna hår. Se till att saxen är vass när du toppar. Klippa med en matsax ger inte skarpa toppar och det kan förvärra.

Hur länge kan man har keratin slingor i?

Svar: Vi rekommenderar att man byter efter ca 3 månader, det är lagom tid för att ditt egna hår inte ska ta skada. Varje dag tappar vi människor hår och ju längre man har sitt löshår i, desto mindre hår hänger tillslut hårslingan på. Tar du hand om ditt löshår kan du återanvända det flera gånger om.

Löshår och graviditet?

Svar: det är ingen fara för ditt hår, under graviditeten tappar man mindre av sitt egna hår desutomDet finns ju inga restriktioner mot att tex färga håret under graviditeten.

Vilken typ av löshår är mest skonsam för det egna håret?

Det är den som passar din egna hår, svårt avgöra. Du behöver läsa på om dom olika metoderna, tejp brukar dock sägas vara väldigt skonsamt.

Är det åldersgräns på löshår?

På salong har vi hört det är 18 år, det är upp till föräldrarna att bestämma. Är man ung rekommenderar vi tillfälliga löshår som clip on och flip in, dom tar man ur till natten.

Hur man vänjer sig av löshår?

Bästa är trappa ner successivt

Kan man bli skallig av löshår?

Mening är att man inte ska bli det, väljer man fel metod och missköter sin hårförlängning så kan man skada sitt egna hår. Skaffa löshår är comitment, det kräver underhåll.

Går det blondera syntetiskt löshår?

Plasthår går aldrig att färga!

Hur mycket kostar det att sätta dit löshår?

Väldigt individuellt, runt 700-900kr timmen brukar många frisörer ta. Det brukar gå åt ca 3 timmar för skapa en hårförlängning!

 

Varför det är så olika priser på löshår?

Löshår kan kosta från några hundra till flera tusen för en hårförlängning, ibland betalar man mer för ett visst märke eller kvalité. Precis som med märkeskläder. Får du hem ditt löshår i en mer tråkig förpackning,  självklart du inte betalt massa extra det.

Genom att köpa billigt löshår online kommer du spara pengar!

 • Alla hår som vi väljer lista som billigt löshår är remhår, dvs ett löshår som är trasselfritt då alla strån ligger från rot till topp.
 • Butiken som säljer det billiga löshåret är seriöst.
 • Håren som är billiga ska vara tillräckligt bra att man kan ha dom i permanent i 3 månader.

 

 Fördelar att handla billigt löshår

En av dom största fördelen med att handa sitt löshår billigt är att man får mer pengar över till annat. Det är smart att köpa det löshåret man vill ha, fast lite billigare. När vi pratar om billigt löshår så menar vi egentligen inte att där är ”sämre hår” utan att det är hår av en viss utlovad kvalité.  Att du skulle få sämre hårförlängning bara för  du väljer ett löshår med lägre pris stämmer inte alla gånger. Varför? Jo, för när du väljer handla närsomhelst dygnet runt utan att få den fina lokalen, personalen som hjälper dig, lyxigt prasselpapper, lyxig förpackning. Då blir det helt enkelt bättre pris! Plus, väljer du remylöshår som är asiatiskt så är alltid asiatiskt hår vad det är. Tomato, tomato!

Enkel förpackning ger billigt löshår

I butiker vi listar kommer löshåret i en plastförpackning men knappt någon logga på. Håret levereras  i en bunt och i en mer enkel förpackning. Såklart priserna kan sänkas då för dig. Vem behöver lyxig förpackningen som man ändå kommer du ändå kasta så fort du fått hem ditt billiga fina löshår av bra kvalite? Miljömedvetet om annat !En e-handel kan köpa in stora mängder hår och få pressade priser, vissa företag fokuserar på ta så mycket vinst själv som möjligt vissa inte!

Billigare köpa löshår online än i fysisk butik

Genom att köpa sitt billiga löshår online får man ner priserna än om man hade köpt fysiskt butik. När man köper online krävs ingen personal som står och säljer håret åt dig och därför det oftast är billigare att handla sitt löshår online.

Köpa löshår online- 7 anledningar till varför man ska köpa online

 • När du väljer att handla löshår online kan du få bättre priser än om du går till en fysiskt butik.
  En butik har dyrare omkostnader som personal och flotta lokaler på rätt adress. En E-handelsbutik har endast lager och paketering och skickar paket direkt hem till dig eller ombud.
 • Mängdrabatter, det kan löna sig att köpa löshår online. Då du ofta kan få rabatt om du väljer att köpa mycket hår.
  Vet man om att man tänkt fortsätta med löshår kan det vara värt köpa ett extra paket. Ibland får man med spännande överraskningar med köpet, som locktänger, schampon med mera om man har tur.
 • Billigare än salongshår, vi vet alla att det är jättedyrt att gå på salong och använda håret som salongerna som erbjuder. Dom använder oftast dyrt lyxigt hår med välkänt märke som privatpersoner inte kan köpa. Man får kvalité men betalar väldigt mycket för ”märket”. Det kan löna sig satsa på något mer ”okänt” märke, gentemot professionellt hår endast frisörer.
 • Välförberedd, när du sitter hemma och ska köpa ditt löshår online har du tid att i lugn och ro sitta och läsa fakta om dom olika hårförlängningsmetoderna för att veta viken metod  som passar dig bäst!
 • Tillgängligt för alla, kunden behöver inte resa för att fysiskt besöka en butik. Det kanske inte finns en löshårsbutik på din ort. Efter några dagar har man sitt paket med hår levererat, snabbt, enkelt & smidigt!’
 • Det finns ofta ett större utbud i e-butiken än i den fysiska butiken.
 • Öppet dygnet runt, kunden kan sitta hemifrån och handla på vilka tider den vill. Din e-butik kan hålla öppet även på helger och nätter. Toppen tycker vi 🙂

   Butik  Kampanj  Leveranstid  Beställ här  Jämförelse
  Pozehair SE JPGs Image Banner 250 x 360 1-3 dar Köp här  Frifrakt över 1000kr  1-3 dagar  Beställ här Billigaste alternativet, fri frakt över 1000kr
   

Vi på Hairextensionsguiden förespråkar äkta löshår!
Meningen med en hårförlängning är att det ska se så naturligt ut som möjligt, bete sig precis som ditt egna hår och ha lång hållbarhet.

hairextensionsguiden

 

 

 

 

 

Vi på Hairextensionsguiden förespråkar äkta löshår!
Meningen med en hårförlängning är att det ska se så naturligt ut som möjligt, bete sig precis som ditt egna hår och ha lång hållbarhet.

hairextensionsguiden

 

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled