Köpa löshår

löshår

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Rapunzel of Sweden och Poze hair.

Köpa löshår online

Här presenteras de löshår butiker som säljer löshår online. Nu slipper du leta runt som och kan vara garanterad köpa löshår av bra kvalité.

Ett löshår som är tillverkad av riktigt människohår kommer ge dig det mest naturliga utseendet. Med ett äkta löshår får du långhållbarhet och kan variera frisyrer i oändlighet. Ett äkta löshår kostar lite mer i inköp, men tar du hand om det är det hållbart och kan hålla i flera månader.

Butiker att köpa löshår online

 

Rabattkod Rapunzel of Sweden 10 % rabatt

gäller vid köp över 500 kr fram till 20200531

>> LUVHAIRSE<< >>HANDLA I BUTIK<<

Se alla rabattkampanjer hos Rapuzel of Sweden

aktuella kampanjer hos Rapunzel of Sweden

Köp löshår och jämför priser nedan

KLICKA PÅ BILD

KÖP CLIPS

KÖP NAIL HAIR

tejp löshår

KÖP TEJP HÅR

Nail nail har extensions, Clip on, tejp hår

Fördelarna med att köpa löshår online

 • Snabb leverans på löshår
 • Brett sortiment
 • Du kan handla i lugn och ro
 • Lägre priser

välja löshårsmetod

Vilken löshårs metod ska man välja?

Det finns många olika löshår-metoder och det du väljer beror på personliga preferenser. Din hårtyp och hur mycket du vill spendera.

Först och främst vad är ändamålet? 

Vill du ha din löshår just för kvällen? Vill du ha lim, Tejp löshår, eller föredrar du kanske Nail hair extensions eller Microringar?

Beroende på hur ditt naturliga hår ser ut så rekommenderas olika metoder och hårkvaliteter.

Har du tunt hår, fina hårstrån, grövre hårstrån eller tjockt hår? Listan kan göras lång. Det viktigaste är inte svara på alla frågorna utan att det viktigaste är att du känner dig bekväm med ditt val av metod.

Läsa våra guider om dom olika hårförlängnings-metoderna för att hitta en bra metod just för dig!

Vi rekommendera alltid du väljer äkta löshår

 • Längre hållbarhet
 • Det är trasslar inte
 • Man kan man färga håret
 • Det går bra att styla
 • Det är ett starkt hår och ser fint ut
 • Det är lent och glansigt

Remy löshår

Att ett löshår beskrivs som remy löshår är en är en förklaring på av hårkvalité. Det har olika ursprung, det vanligaste är Asiatiskt löshår och Indiskt löshår.

För att ett hår ska få kallas remy  löshår så behöver alla toppar ligga åt samma håll. Ett sådant hår klippas av och samlas i en knut. På så vis bevaras alla hårstrån åt rätt håll. Dvs rot till topp. Det Lyxigaste remy löshåret är när en hel uppsättning av löshår som kommer från en och samma person. Det är något som nästan är omöjligt att få tag på och är väldigt dyrt. Ett remy hår är ett hår som inte kommer trassla.

Du vill helst inte ha något annat hår är 100% remy kvalité på ditt löshår om du planerar att ha ditt löshår permanent i satt.


asiatiskt löshår
Asiatiskt löshår

Asiatiskt löshår har ofta sitt ursprung från Kina eller något asiatiskt land ofta även Mongoliet. Till struktur har ett asiatiskt löshår ett runt tvärsnitt till skillnad mot vårt (nordiska hår) som är ovalt. Därmed är dessa hår lite  tjockare och starkare i strukturen  än nordiskt hår. Detta hår är mycket slit-tåligt.

Ett asiatiskt löshår böjs och lockas inte exakt likadant som det västerländska håret och det krävs ofta högre temperaturer. Har du väldigt tunna fina hårstrån kan det bli en viss uppdelning mellan ditt egna hår och löshåret. Då rekommenderar vi dig att välja ett Indiskt/premium hår som är ett mer självfall.

Ett bra kinesiskt obehandlat löshår består av 100% Remy hår där alla strån är åt samma håll .

indiskt löshår

Färger på löshår:

Vi listar allt från: dirty blond löshår, guld blont, mörkblond, svart, platina, ombré, lockigt, rakt, single drawn, double drawn, kalla blonda nyanser, koppar blond, askbrun, svart, bunt, osv.

Indiskt löshår 

Indiskt löshår remy hår är  ett glansigt och tovfritt löshår av hög kvalité. Det är väldigt populärt alternativ vid förlängning av hår . Strukturen på ett Indiskt hår är mest likt det europeiska håret och på grund av dess mjukhet och tunnhet.Det är ett väldigt populärt val i norden för smälter in väldigt väl med nordiskt hår och har ett lätt självfall.

Ett Indiskt hår har den ovala formen precis som europeiskt hår. Det är mjukt och går lätt att platta och styla efter behov. Ett indiskt hår är ett bra alternativt till dig som vill ha mycket hår för pengarna.

Indiskt tempel löshår ett hållbart hår

Det är en vanligaste löshår kvalitén som alla stora och seriösa tillverkare av löshår använder sig av. Det är ett löshår av hög kvalité och som har klippts av och sålts för en ”god gärning” och inte klippts av på tvång.

Enligt indiskt historia så började denna tradition för flera århundraden sedan. För att föra tur och framgång till familjen så offrade indiska kvinnor sitt hår till gudarna. Unga kvinnor men även pojkar går även till lokala tempel och offrar sitt hår, för att sedan få lite pengar för det. Templets syfte med försäljningen av hår är då att kunna försörja föräldralösa barn med mat, utbildning och annat. Unga kvinnor i Indien har som tradition att offra håret den dagen de gifter sig.

Håret binds sedan ihop till en knut så att alla hårstrån därmed ligger mot samma håll och ge ett remy hår. Tempelpersonalen säljer sedan håret och investerar pengarna för folkets bästa.

Vilket löshår metod är bäst?

Det beror på hur du tänk at använda ditt löshår, samt vilken budget du har för inköp. Men även vilken struktur ditt egna hår har. Ska du använda löshår som clip-on bara vid fest så brukar ett Asiatiskt löshår vara ett bra val. Det är ett hår som brukar hålla minst 3 månader. Det är det är slitstarkt och har ett pris. Det även hållbart,  det bästa löshåret skulle vi säga är Indisk/premium europeen. Men det är en smaksak! Vi listar varumärken som Poze hair, Delightfulhair, Rapunzel of sweden, Bellami Hair mm.

FAQ löshår

Kan jag sätta i mitt löshår själv?

Dom flesta löshårsmetoder går att göra på sig själv. Beroende på vilken metod du väljer  så varierar också svårighetsgraden. Inget löshår är dock för avancerat för att inte kunna sättas in hemma. Men ibland kan ett par hjälpande händer vara bra. Det enklaste metoden att göra själv är Clip-on och den går även väldigt fort.

Hur långt hår behöver för att sätta in löshår? 

Du bör minst tio centimeter naturligt hår.

Kan man bada med löshår?

Att bada i havs- och klorvatten kan var väldigt uttorkande för löshår och kan göra det torrt och trassligt. Vi rekommenderar därför att du tar ut ditt löshår om du har möjlighet. Har du en permanent hårförlängning så rekommenderar vi att du har håret i en fläta och undviker att blöta håret. Simmar regelbundet använd håret då en badmössa.

Vad händer om jag inte tar ur löshåret?

Varje dag så tappar vi människor ett visst antal hårstrån och under tiden du har ditt löshår i, så minskar mängden av eget hår som bär upp lösslingan. Det är anledningen till att man efter ett tag bör ta ur löshåret och sätta om slingorna. Du kommer även få synliga fästen med tiden.

För bibehålla en fräsch hår bör du regelbundet sätta om löshåret. Vilka gärna håret några dager innan du fäster nytt.

Kliar löshåret?

Ett löshår ska inte orsaka dig klia eller obehag. När ditt löshår är ny-insatt vissa  uppleva att kliar ett par dagar.  Det beror på att ditt hår inte hunnit att anpassa sig till att ha löshår ännu.

Vilka är skillnaderna mellan äkta hår och syntetiskt hår?

Äkta hår ser mer naturligt och beter sig mer som ditt eget hår . Syntetiska hårförlängningar kan se ut som plast och har en onaturlig glans. Med ett syntetiskt hår kan du oftast inte använda värmeverktyg på för då smälter håret. Men det finns syntetiskt hår som tål viss värme.

Hur blir mitt eget hår efter löshåret?

Denna fråga är svår att svara på då alla hår och fungerar olika. Vissa hår klarar av tyngden av löshåret utan problem, medan ett annat hår kanske lättare påverkas. På grund av detta är det viktigt att välja rätt metod av löshår beroende på hur din vardag ser ut. Ett tjockt och friskt hår klarar för det mesta av löshår väldigt bra utan minsta slitage och blir längre.

I menyn hittar fakta om olika hårförlängnings metoderna och där kan du noga läsa på om det passar ditt hår. Det viktigaste när du gör din hårförlängning är att insättningen görs noggrant och inte stressas fram. Det detta minimerar eventuellt slitage.

Kan man ha löshår i lockigt/vågigt hår?

Ja, det går alldeles utmärkt. På vår kategori vågigt/lockigt löshår hittar du många olika alternativ, där  kan du även hitta vågade löshår som passar utmärkt för dig med självfall.

Hur lång tid tar det att sätta i löshår?

Det kan ta allt från några minuter till flera timmar. Det är helt beroende vilken metod du har valt. Om du ska sätta i en permanent hårförlängning  kan det ta allt från 1-4 timmar. Men kom ihåg att noggrannhet tar tid men det lönar sig i längden.

Vilket löshår passar bäst för tunnhåriga?

Tejp löshår är väldigt bra om man har tunt hår, det ger väldigt slätt resultat. Ett tejphår byter man oftare än tex nailhair och därmed blir det mindre belastning. Har man väldigt tunt hår och vill ha Nail hair extensions så kan man dela på fästerna och köra halva fästen för ge mindre belastning! Har man tunt hår är det viktigt att aldrig ha i sitt löshår för länge.

Kan man toppa löshår?

Det kan man absolut göra, det är normalt att löshår blir slitet med tiden som med sitt egna hår. Se till att saxen är vass när du toppar. Klippa med en matsax ger inte skarpa toppar och det kan förvärra.

Löshår och graviditet?

Det funkar utmärkt, under graviditeten tappar man mindre av sitt egna hår dessutom.

Vilken typ av löshår är mest skonsam för det egna håret?

Det är den som passar din egna hår, svårt avgöra. Du behöver läsa på om dom olika metoderna, tejp brukar dock sägas vara väldigt skonsamt.

Är det åldersgräns på löshår?

På salong har vi hört det är 18 år meb det är upp dina föräldrarna att bestämma. Är man ung rekommenderar vi tillfälliga löshår som clip on och flip in, dom tar man ur till natten.

Hur man vänjer sig av löshår?

Bästa är trappa ner successivt

Kan man bli skallig av löshår?

Mening är att man inte ska bli det, väljer man fel metod och missköter sin hårförlängning så kan man skada sitt egna hår. Skaffa löshår  kräver underhåll.

Går det blondera syntetiskt löshår?

Plasthår går aldrig att färga!

Hur mycket kostar det att sätta dit löshår på salong?

Väldigt individuellt, runt 700-900kr timmen brukar många frisörer ta. Det brukar gå åt ca 3 timmar för skapa en hårförlängning!

Varför det är så olika priser på löshår?

Löshår kan kosta från några hundra till flera tusen. Ofta betalar du mycket för märket och kvalitén. Precis som med märkeskläder. Får du hem ditt löshår i en mer billig förpackning och ditt löshår själv online får du dom bästa priset på löshår.

Vilket löshår är bäst?

Det är löshår som är rem löshår, dvs ett löshår som är trasselfritt där alla strån ligger från rot till topp.

Fördelar att handla billigt löshår

En av dom största fördelen med att handa sitt löshår billigt är att man får mer pengar över till annat. Det är smart att köpa det löshåret man vill ha, fast lite billigare. När vi pratar om billigt löshår så menar vi egentligen inte att där är ”sämre hår”.

 • Bättre pris, handla dygnet runt online. Slipp betala extra för personalen som och lyxigt prasselpapper.
 • Storpack på hår, bunt och i en mer enkel förpackning ger lägre priser. Vem behöver lyxig förpackningen som du ändå kommer kasta?
 • Pressade priser: En e-handel kan köpa in stora mängder hår och få pressade priser!
 • Mängdrabatter,  köp mycket hår få mängdrabatt. Tex, ta 6 betala för 5, ta 3 betala för 2 osv.
 • Spännande överraskningar på köpet, som locktänger, schampon med mera om man har tur.

Fördelen med att handla löshår online än att gå på salong

Billigare än salongshår, vi vet alla att det är jättedyrt att gå på salong och använda håret som salongerna som erbjuder. De använder oftast dyrt lyxigt hår av välkänt märke som privatpersoner inte kan köpa. Man får kvalité men betalar även väldigt mycket för märket. Det kan löna sig satsa på något mer ”okänt märke”  och ta med till din frisör eller sätta in själv hemma. 

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled