Så får du fylligare ögonbryn – Tips och tricks

Innehåller annonslänkar för LYKO

Buskiga ögonbryn är i stil och det kan inte längre ses som en trend. Utseendet väcktes av ”naturlig skönhet, som uppmuntrade kvinnor att lyfta fram de ögonbryn vi fötts med. Och det finns inget vackrare än glödande hud och ett fylliga tjocka, naturliga ögonbryn. Vill du ha tjockare ögonbryn och vill veta hur du kan uppnå det?  Fortsätt att läsa!

Ett par fylliga ögonbryn gör att vi ser unga och fräscha ut

Alla människor främst kvinnor eftersträvar ett par vackra ögonbryn som syns och harmoniserar fint i ansiktet. Ett par naturligt mörka, tjocka ögonbryn att arbeta med. Men tyvärr så har inte alla turen med att ha ett par bryn dom är nöjda med. Ögonbrynen växer inte av många anledningar: gener, dålig näring, igentäppta porer, hormoner och åldrande (hår i allmänhet börjar bli tunnare när vi åldras).

 

Ögonbrynsserum

Du kanske har hört om ögonbrynsserum? Har du inte provat det ännu så kan vi på Hairextensionsguiden verkligen rekommendera det.  Genom att tillföra näring till rötterna kan du aktivera hårtillväxt-fasen i dina bryn. Har du turen är det serum som är nyckeln till dina dröm ögonbryn. Vi tycker om: RapidLash Eyebrow Enhancing Serum 3 ml.  Som har en super smidig borsta som är som en mini toalettborste och som tränger ner bra vid rötterna. Mycket prisvärd och effektiv.

Massera dina bryn och exfoliera hårbotten 

En bra blodcirkulation är viktigt för att ha en hälsosam hårväxt. Tänk på det: Varje follikel är fäst vid ett litet blodkärl som kallas derma-kärlet. Genom att försiktigt massera pannområdet varje kväll kan du hjälpa till att öka cirkulationen till det området för att främja hårväxt

Att exfoliera dina ögonbryn kan också hjälpa. Använd dig av en mjuk tandborste för att försiktigt exfoliera området för att stimulera hårcykeln. Att bara borsta dom regelbundet öka hårväxt.

 

Trimma dina ögonbryn istället för att noppa dom

Istället för att använda dig av pincett så trimma dina ögonbryn istället. Många som har tunna ögonbryn har fått det av överdrivet och långvarigt noppande. Om dina ögonbryn blir för långa, borsta dem uppåt och trimma ändarna, men se till att inte klippa för kort. Sedan kan du fylla i med en penna eller gel som du väljer för att skapa en illusion av mer fyllighet. ”Det finns ett antal ögonbrynsprodukter på marknaden som innehåller färgade fibrer för att skapa friskare ögonbryn med ett fylligare utseende.

INDY BEAUTY Up Your Brow Game! Browfix Armin som vi tycker är den bästa vi testat hittills.

Om brynen mot förmodan inte skulle växa ut kan du använda dig av följande metoder.

Microblading ögonbryn

Microblading ögonbryn är en semi-permanent tatuering teknik som används för att skapa en illusion av fylligare ögonbryn. I stället för att använda en tatueringsmaskin använder hon ett litet handhållet verktyg för att manuellt rita hårstreck.

Phibrows är en premium och passar den som söker perfekta bryn varje dag som har naturligt utseende och naturliga färger. Phibrows används mycket av kändisarna i USA, då dom inte har tid alla gånger att “måla på ögonbrynen” varje dag, plus att många ditmålade varianter håller sämre vid bad och konditionsträning.

Ögonbrynstransplantation

En ögonbrynstransplantation innebär att det flyttar hårsäckar från nacken med FUE-teknik. Som innebär att man avlägsnar ett hår i taget och planterar det i det område där patienten vill fylligare hår.

Övrigt:

Just nu är det många som gör Brow Lamination, brynlyft så dom klistras fast som man vill ha dom. Vi har inte testat det ännu men det vill vi göra.  Vi läste precis att Anastasia brow freeze ska vara grymt bra så den ska införskaffas. Vi ska även inte glömma det enklaste sättet, sätt färg på brynen, att färga brynen är verkligen något som är billigt och som verkligen förstärker brynen när dom syns. Vi älskar Depend Everyday Eye och då i färgen mörkbrun.

LYKO rabattkod

 

 

Hairextensionsguiden, skribent: Jennie
Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled