Bästa löshåret

Det bästa löshåret går alltid att dividera om, men vi baserar det bästa löshåret baserat på kvalité för pengarna och hur många gånger man faktiskt kan använda ett löshår. Har du hört om uttrycket? kostnad per användning? Det är avgörande när på Hairexensionsguiden.se har gjort vår Bäst i test på löshår.

Kvalité och bästa löshår

För att få kallas det bästa löshåret tycker vi att det krävs en del punkter bli ett bra löshårsföretag vi vill rekommendera dig. Förutom kvalité tycker vi att bra kundservice är av stor vikt plus att det ska vara enkla returer och skulle det behövas reklamera löshåret så ska det gå göra smidigt.

Bäst i test på löshår

  • Bra kvalité för pengarna
  • Snabbleveranser
  • Enkla returer
  • Snabb kundtjänst
  • Enkelt att reklamera
  • Hår som ej fäller

 

Bäst i test vinnare löshår

Besök Rapunzel (KLICK)

 

Mer ingående kan man väl säga så att vi har testat andra aktörer, Chloe upplever vi har extremt lång leverans och ofta har dom inte lager på hår men det står det är lager. Vi tycker att Hairtastic är väldigt bra men då deras nailhair fäller så overhört så kan vi inte låta dom vinna även fast deras tejp är bra. Euro socap, deras hår är rätt torrt och fäller även en hel del. Det finns andra aktörer som bra men dom är endast för frisörer som får handla.

Löshår som du bör undvika

Varning, Mizzy är det sämsta löshåret på marknaden!

Missy.se

– Det finns ingen garanti på löshår
– Behöver du reklamera så fungerar den inte
– Dom hämtar bara returer på måndagar
– Väldigt dåligt löshår som blir torrt efter 3 veckor

 

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled