Färga utväxten med löshår i

En vanlig fråga är om man kan färga utväxten om man har löshår i och svaret är att det går. Men för att det ska bli bra bör du har gjort en bottenfärg eller ha en bra färgat hår innan. För om du sätter i löshåret på hår med utväxt och sedan färgar håret kommer du ha som mörkare fläckar/eller ljusare fläckar beroende om du färgar ljust eller mörkare hår.

Ett bra tips är annars att medan du har håret i 3 månader endast färga överhåret. Fästen som nail hair extensions brukar tåla färg bra. Blekning är dock ganska starkt så undvik helst det, men det går på egen risk och brukar funka på dom flesta märken.

Har du tejlöshår och vill färga utväxten i föreslår vi att du tar ut det mellan färgningarna, samma sak om du satt in med träns. Överhåret går alltid att ordna dock.

Det går även tona hela håret när du har löshår i och det brukar slita lite mindre, se till att inte lägga i efterbehandlingen i hårbotten för då kan fästerna glida ut. Man kan om man orkar, tex gå på salong göra folie slingor när man har sitt löshår i för att undvika att färg kommer på fästerna.

 

Hairextensionsguiden, skribent: Jennie
Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled