Double drawn löshår

Double drawn löshår är en term som används flitigt inom hårsindustrin &  är du ny på hårförlängningar kan det vara lite svårt veta vad det betyder och därmed svårt veta vilken typ av hårkvalité  som är bäst för dig att investera i. 

Vi på Hairextensionsguiden hjälper dig att förstå skillnaderna.Vi går in på detalj på vad som skiljer Single drawn & Double drawn åt. Allt för att du ska vara 100% säker på vad du letar efter löshår när du ska köpa löshår online.

Double Drawn Löshår

När en löshår är av denna kvalité innebär det i huvudsak att en bunt med  hår som har är lika tjockt från rot till topp och upplevs väldigt fylligt. En träns/slinga som är Double drawn består av ca 90% eller mer av exakt samma längd/fyllnad på håret. Även om du kanske kan komma undan med att köpa färre dubbla dragna slingor/gram i jämförelse mot Single drawn så är priset så pass mycket högre att många inte tycker det är värt lägga dom pengarna. Det är även svårare att få tag på Double drawn.

Fördelar med Double Drawn Löshår

  • Dubbel drawn hår är ett utmärkt val om håret ska ha jämn och fyllig volym. Här får du otroligt tjocka toppar som ser väldigt nyklippt ut.
  • Dessa slingor är betydligt fylligare och klarar dig därför på färre slingor för att få en full hårförlängning.

Single Drawn Löshår

Är en standard tjocklek när du köper löshår och är ett mycket populärt val. Det är ett löshår med varierande längd av cirka 50% full längd hår och 50% varierat. Exempel: Väljer du en 20 inch (50 cm) hår, så kommer det mäta ca 50 cm av ca 50% av hårstråna och resterande av håret kommer vara mellan 40-45 cm i längd.

Det innebär att håret kommer vara tjockt vid höst upp i tränsen och avta något mot slutet, precis som vårt egna hår är om vi inte klippt av det rakt av där det är som tjockast.

Tillverkningen: Single drawn vs Double drawn löshår

Single drawn håret dras igenom maskin en gång för att få fram rätt tjocklek och dom flesta hårförlängningar säljs är av denna kvalité pga grund av tillverkningskostnaden. Dubbel drawn hår genomgår ytterligare en process under tillverkningen . De kortare hårstrån avlägsnas för hand och inte av en maskin.

singledrawn vs doubledrawn

 

 

Bellami Hair – Clips lyx 50cm/160 gram
Deal

Bellami Hair – Clips lyx 50cm/160 gram

Finns i fler färger, en av markandes mer lyxigare löshår.

no comments 5 år ago
0

2,199.00kr

Bellami Hair – Clips lyx 61cm/240 gram
Deal

Bellami Hair – Clips lyx 61cm/240 gram

Finns fler färger, lyxigt långt 61 cm, fylligt. Allt du vill ha. Bellami Hair

no comments 5 år ago
0

3,699.00kr

Bellami Hair – Clips lyx 56cm/340 gram
Deal

Bellami Hair – Clips lyx 56cm/340 gram

Finns fler färger, här är riktigt lyxigt clip on. Mer volym än detta har vi aldrig hittat. BOO GATTI  

no comments 5 år ago
0

3,999.00kr

Bh hästsvans
Deal

Bh hästsvans

Bellami Hair
Löshår Hästsvans 160g, fler färger, 50 cm
100% premium syntetiska ...

no comments 5 år ago
0

629.00kr

Hairextensionsguiden, skribent: Jennie
Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled