Tips mot trassligt och torrt löshår

Ibland kan löshår bli riktigt trassligt, torrt och tovigt. Vi på Hairextensionsguiden.se tänkte därför ge vårt bästa tips hur du i många fall kan rädda ett trassligt, torrt löshår. Ibland behöver det inte vara helt över!

Så här räddar du ett trassligt och torrt löshår

Är löshåret riktigt trassligt och torrt och ingen hårinpackning tycks funka kan du som en sista nödlösning testa och tvätta håret med ett djuprengörande schampo. Det kan nämligen vara så att ditt löshår är fullt av beläggningar av hårspray, schampo och inpackningar att inga produkter kan tränga in i håret. Det är mättat!

  1. Tvätta löshåret med ett djuprengörande schampo som du låter verka i ett par minuter, tvätta gärna två gånger så är håret tömt.
  2. Applicera därefter hårinpackning av god kvalité som du låter verka ett bra tag.
  3. Efter inpackning avsluta med ett balsam och ev lite värmeskydd, olja och låt helst håret självtorka plant på en handduk om det inte sitter i satt.

Undvik allt som heter Keratin på löshår, tyvärr kan det en tendens gå in i hårstrået och göra det grövre genom att det sväller upp. Det kan sonika ge ett slitet löshår och vi själva som driver sajten fick en gång kassera ett clip-on hår efter ha råkat tvätta med keratin schampo.

Många gånger vi upplever ett trassligt löshår är för att vi tvättar det för sällan eller att vi faktiskt är för slarviga när vi sköljer ut hårvården så att det aldrig blir helt rent. Men det kan även vara så att du köpt ett löshår som inte är remy hår och dom trasslar alltid inom kort då hårstråna ligger åt olika hår. Vill du ha ett trasselfritt löshår köp ett äkta remy löshår!

Produkt rekommendationer kommer asap.

 

Hairextensionsguiden, skribent: Jennie
Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled