Hårförlängning

hårförlängning

Hårförlängning är en snabbt och enkelt metod för att förlänga håret

En hårförlängning ger en glamorös make over i sann Hollywood anda. Det är enkelt att öka tjockleken på håret och fyllighet.

Oavsett om du vill uppnå en långsiktig hårförlängningen eller bara för helgen. Så är listan över dina möjligheterna är oändliga med olika typer av hårförlängningsmetoder som Clip on till mer permanenta hårförlängnings-metoder.

Hårförlängningar kommer i alla prisklasser beroende på kvalitén på håret du väljer att spendera. Det är många faktorer som spelar in på priset; tex är det äkta remy löshår? vilken längd du väljer, samt mängd.

Hårförlängning med remy hår

Är du i valtet att att skaffa en hårförlängning gäller det att försäkra dig om att löshåret du väljer är av remy hår. De är viktigt då alla löshår inte görs av remy hår. Högsta kvalitén på en hårförlängning är av äkta mänskligt remy hår. Ett sådant hår så ligger alla hårstrån från rot till topp, precis som det gör naturligt hår. Håret har kvar sitt naturliga fjällskikt och har en fin naturlig glans. Dessa hårförlängningar är trasselfritt och det kommer löna sig i längden.

 Butiker att köpa din hårförlängning ifrån

 Butik  Kampanj  Leveranstid  Beställ här  Jämförelse


Pozehair SE JPGs Image Banner 250 x 360
1-3 dar Köp härFrifrakt över 1000kr  1-3 dagar  Beställ här Billigaste alternativet, fri frakt över 1000kr
 

Köp hårförlängning och jämför priser nedan

Nail hair/keratin, Clip on, tejp hår

 

Hårförlängningsmetoder

Alla människor är annorlunda och beroende på din nuvarande frisyr och utseende du försöker uppnå beror på vilken metod som är bäst för just dig. Vi på Hairextensionsguiden berättar om dom olika metoderna och berättar om fördelar och nackdelar med varje metod. Det finns många olika förlängningsmetoder att väja på som: clip on, tejp löshår, nail hair extensions, microringar, flip in löshår, loop hair extensions, stick hair extensions, träns, limmad träns och peruker.

 

Vi tänkte besvara dom vanligaste frågorna om hårförlängning nedan

Kan man människor se om jag har hårförlängning?

Om du har lagt ner tid på att välja rätt nyans på löshåret som matchar din egna hår kommer din hårförlängning se helt naturlig. Ingen kommer någonsin veta förutom du att du har löshår. Dock om du låter någon dra sina händer igenom ditt hår kommer den känna hårförlängningen. Om du går från ena dagen från kort hår till långt hår kommer det synas att något har skett för dom som träffar dig ofta.

Hur lång tid tar det att sätta i en hårförlängning?

Det är svårt att säga hur lång tid det tar att sätta i en hårförlängning för det beror lite på vilken typ av hårförlängningsmetod du har valt, samt hur stor mängd löshår som ska i. Men i regel tar en hårförtjockning 1-3 timmar och en full hårförlängning ca 2-5 timmar.

 Sliter hårförlängning på håret?

Om det görs på rätt sätt och du sköter det enligt instruktioner så finns det ingen anledning till varför det skulle skada ditt hår. Tusentals kvinnor har använt sig av hårförlängningar för att spara ut sitt egna hår till önskad längd utan att haft negativa effekter. Men man kan dock inte säga att allas hår lämpar sig för en hårförlängning.

När man har en permanent hårförlängning i, så tappar ens egna hår ca 70-100 hårstrån om dagen. När du väl plockar ur löshåret kan det upplevas att du tappar massor av hår. Då är det viktigt att tänka på att det är håret du tappat under tiden du hade håret i som nu nu faller av. Kontrasten du upplever efter du tar ut löshåret, från tjockt fylligt hår mot ens egna hår kan göra att det framstår som jätte tunt. Fast det inte så är fallet. Fota gärna ditt egna hår innan du gör en förlängning så du kan se tillbaka på hur ditt riktiga hår såg ut. Det bör ha blivit lite längre.

Hur länge håller en hårförlängning?

Både äkta löshår och syntetiska löshår är menade att hålla i 3 månader, det är då man bör sätta ta ur och sätta om sin hårförlängning. Tejp hårförlängning har lite kortare hållbarhet och brukar snitt ligga på 6-8 veckor men kan lätt återanvändas genom att man byter tejp.

Behöver jag vila håret mellan en hårförlängning?

Det finns inget som säger att det finns ett behov på att vila håret i mellan en hårförlängning. Har insättningen skett på rätt sätt och tas bort på skonsamt sätt så ska ditt hår inte ta skada. Dom flesta människor föredrar att ta ur och sätta i nytt löshår på samma dag. Trots det och deras hår fortsätter att se lika bra ut. Det är dock väldigt viktigt att toppa håret emellan byten. Vilken längd behöver man ha på egna håret för att göra en hårförlängning?

För att en hårförlängning ska få fäste bör man ha minst 3-5 cm i nacken och ett överhåret bör helst vara minst 12 centimeter för att kunna dölja löshåret.

Kan man göra highlights med hårförlängning i?

Yes, detta är ett mycket effektivt sätt att snabbt få slingeffekt i ditt hår. Det är skonsamt då inga kemikalier används på ditt egna hår. Löshår är bra om du vill testa på en djärv färg som tex rosa hår eller någon annan färg.

Hur långt hår behöver jag ha för sätta in en förlängning? 

För få en hårförlängning med en fin övergång från det naturliga håret till din förlängning rekommenderar vi att man bör ha minst tio centimeter naturligt hår. Om du redan har långt hår ska kan du istället göra en hårförtjockning för att ge ditt hår ett nytt liv eller varför inte sätt in några effektslingor?

Kan jag tvätta håret upp och ner med hårförlängning?

Nej, har man hårförlängning ska man undvika att tvätta håret upp och ner, det är påfrestande för ditt egna hår, så se till att alltid tvätta, borsta eller styla ditt hår i den riktning håret växer.

Kan jag borsta mitt hår när jag har hårförlängning i ?

Ja det kan du självklart göra, det är ett måste för att undvika trassel mellan ditt egna hår och löshåret. Borsta håret mints en gång om dagen. Borsta från hårbotten över fästerna med en skonsam hårborste.

Kan man färga håret när man har hårförlängning i ?

Du kan färga din utväxt men undvik dock att färga på fästerna, då dom kan ta skada.

Kan man ha hårförlängning i slitet färgat hår?

Om ditt hår är skadat från från färg kan du absolut sätt in en förlängning. Det kan till och med vara ett bra för att skydda håret medan det växer ut. Var försiktig och använd bra vårdade hårvårdsprodukter medan.

Hur ofta ska man tvätta en hårförlängning?

Om du vill att ditt hårförlängning ska hålla länge rekommenderas det att inte tvätta håret varje dag. Ungefär var 2-3:e dag lagom. Tvätta inte ditt löshår i för varmt vatten, det kan ibland luckra upp fästpunkterna.

Varför kliar vissa hårförlängningar?

Svar: Det kan bero på att du är känslig i hårbotten, löshåret du satt i kanske är för tungt för ditt egna hår som är tunt, hårförlägningen kan var fel i satt och drar i hårbotten på dig. Du kan ha satt i microring hårförlängning och du tål inte metallen i fästerna.

Finns det någon smärta eller obehag med förlängning?

Ja, vanligtvis kan den första natten vara lite obehaglig, det kan liknas med om du haft håret i en stram hästsvans hela dagen. Efter den första natten kommer du inte märka att det är ens där. För den som har en känslig hårbotten kan det ta upp till ca 3-4 dagar för att helt anpassa sig till det nya håret.

 

 Butiker

 Butik  Kampanj  Leveranstid  Beställ här  Jämförelse


Pozehair SE JPGs Image Banner 250 x 360
1-3 dar
klicka härFrifrakt över 1000kr  1-3 dagar  Beställ här Billigaste alternativet, fri frakt över 1000kr
 

 

Nail hair/keratin, Clip on, tejp hår

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled