Klippa in löshår

Att kippa in löshår är en viktig del i att få ett naturtroget hårförlängning. Detta görs för att inte ditt egna hår ska se ut som en svamp ovanför och löshåret. När du inte klippt in löshåret med ditt egna hår är dom tillfällen man oftast ser att du bär löshår och det är inte det vill du väl inte avslöjad för eller hur?

Att klippa in löshår

Du behöver :

  • En sax
  • En tät kam
  • Helst en vän som gör det
  • En stor spegel och gärna en extra spegel för se baktill.

Många väljer att klippa ihop sitt egna löshår hemma

Det är riktigt simpelt och det kan ni se i videon i detta inlägg. Det som är nyckeln i att klippa ihop ett löshår med ditt egna är att först börja tunna ut håret längs med ansiktet för att övergången mellan lugg och längd ska  blir fin. Du bör öven klippa upp runt huvudet på översta lagret på löshåret för  att övergången mellan eget hår och löshår baktill blir naturlig , det minimerar att en skarv syn. Det är med stor fördel om ditt egna hår är lätt uppklippt inan du sätter i löshår.

Lycka till! 

Hair Hack: How to cut and layer your hair/ Extensions - Lauren Pope

I wanted to show you how easy it is to cut in and layer Clip In Extensions at home, this is slightly longer then my usual vids but i had to fit a lot in so i hope its helpful to you guys! ...

Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled