Löshår fäst bäst på nytvättat hår

Ska du fästa ett löshår som du verkligen ska sitta fast bör ditt hår vara nytvättat. Nedan kommer vi berätta hur du förbereder ditt hår inför en insättning av löshår.

Så tvätta du håret bäst innan insättning av löshår

  • Tvätta håret enbart med schampo
  • Använd inget balsam håret bör vara strävt
  • Bästa resultat, tvätta med ett djuprengörande schampo

Djupgörande schampo är som ett detox schampo som innehåller AHA-syror som bryter ned fett för en ren, klar känsla. Om du efter tvätt inte tar balsam och inpackning kommer ditt hår vara extra rent och strävt och det gör den ultimata förutsättningen för att ditt löshår ska fästa så bra som möjligt.

Många väljer färga håret innan dom ska sätta i löshår, tyvärr kan det bidra till att håret blir extra glansigt och att löshåret inte fäster lika bra. Det bör helt gå några dagar emellan.

Har du löshår i och upplever att löshåret tex ”nail hair extensions” eller tejplöshår börjar glida ner eller till och med falla ut. Då kan kan du om du har tur vända det med att tvätta håret med ett djuprengörande schampo. Därefter bör du byta schampo till något som är anpassat för löshår. Läs om skötselråd för löshår.

Många som tappar sina löshår är dom som har mer glansigt/fett hår och dom kan behöva tvätta sitt hår mer ofta för hålla det i rent så att det inte löshåret börjar glida ut.

Hairextensionsguiden, skribent: Jennie
Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled