Hur mycket sliter clips på håret? Så kan clip on att slita mindre

Alla typer av hårförlängningar sliter till viss del till på håret, men något många kanske inte tänker på är att dom applicerar sitt clip on hår mer skonsamt. När du sätter i ett Clip on hår bör du göra benor i håret och arbeta nerifrån upp och du behöver en kam och hårklämmor.

Vanliga fel som ger tunt hår av clip on

 • Här gör många så att dom sätter clip on:et så nära hårbotten dom kan.
  Men det som händer när dom tar ur det är man knäpper upp dom och det kan dra ur hårstrån från hårbotten när fästes öppnas. Försök istället att sätta fästerna på clip on håret på håret och inte exakt på hårbotten, många väljer att tupera håret innan dom fäster det, andra använder hårspray för få lite struktur på håret.
 • Sover med håret
  Du måste ta ut håret för att när du sover blir det lätt hänt att det påfrestar håret, men måste du sova med det sov då hårsvans.
 • Du lägger i för mycket hår
  Löshår väger, har du inte så tjockt eget hår kan du inte ha för mycket löshår för det blir tungt för hårrötterna att bära upp.
 • Löshåret hänger ojämtn och felbelastar
 • Slitna hårklämmor
  Är hårklämmorna slitan behöver du byta ut dom.
 • Dålig kvalitet på håret
  Faktum är det så att ett dåligt löshår som inte är remy kan slita på ditt egna hår då det skapar friktion.

Försök komma ut ur en ond cirkel om du märker det slitit, lägg in håret på andra ställen eller sluta helt. Clip on är avsett för mer festligare tillfällen. Över väg andra metoder som är semi permanenta, vi har skrivit om dom flesta på hemsidan. För clip on kan skapa håravfall, men även snäva frisyrer och värmeverktyg.

Använder du clip on rätt så ska det inte slita på ditt egna hår, ta dig tiden och stressa inte vid insättningen!

Hairextensionsguiden, skribent: Jennie
Vi hör gärna dina åsikter

Leave a reply

Hairextensionsguiden.se
Login/Register access is temporary disabled